KBO Vlissingen

KBO en PCOB werken samen
Informatie via www.kbo-pcob.nl

LEDENSERVICE!

U kunt hier terecht als u vragen hebt op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid, juridische- en sociaal-economische zaken.

KBO-PCOB
Europalaan 40
3526 KS Utrecht

info@kbo-pcob.nl

Vergeet niet om uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden als u ons schrijft of mailt. Wij kunnen dan desgewenst zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Servicetelefoon
U krijgt via dit telefoonnummer advies op het gebied van wonen, zorg, welzijn en gezondheid: 0900 – 821 21 83, van maandag tot en met donderdag van 10.00 – 13.00 uur (€ 0,10 per minuut)

Juristentelefoon
U krijgt via dit telefoonnummer advies op sociaal-economisch en juridisch gebied: 0900 – 821 21 83, op donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur (€ 0,10 per minuut)

Collectieve ziektekostenverzekering

De Unie KBO biedt haar leden in samenwerking met Zilveren Kruis Achmea, een collectieve ziektekostenverzekering aan. De verzekering is speciaal voor senioren vanaf vijftig jaar en is exclusief voor KBO-leden en PCOB-leden. Het resultaat van de afspraken tussen de Unie KBO en Zilveren Kruis Achmea is een zorgverzekering met heel veel extra’s. Zo krijgt u naast de basisverzekering, de Beter Af Polis, voordelen als zorggarantie, wachttijdbemiddeling en korting op fitness. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en bijbehorende premies? Klik hier of bel Zilveren Kruis 071 - 751 00 52.

Belastingformulier invullen

Heeft u problemen met het invullen van uw belastingformulieren dan kunt advies en hulp krijgen bij het doen van uw aangifte.

Leden van onze afdeling, dhr. Ad de Jong, dhr. Huub van Kessel en dhr. Jos de Groot helpen u graag. U kunt hen telefonisch of per email bereiken:

belastingformulierA. de Jong, tel. 0118_463058, emailadres: ad.dejong@hotmail.nl

H. van Kessel, tel. 06_54262762, emailadres: huubkessel@zeelandnet.nl

J. de Groot, tel. 0118_414061, emailadres: josgrotius@gmail.com

Deze hulp is voor leden met AOW met daarnaast een (klein) aanvullend pensioen.